Jernej Kuntner

Filmografija

Nastopajoči
Martin Krpan (2017) kratki animirani film
Hvala za Sunderland (2012) igrani
Traktor, ljubezen in rock'n'roll (2011) celovečerni igrani film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Pod eno streho (2002) TV nanizanka
Dvojne počitnice (2001) TV nadaljevanka
TV Dober dan (2000) TV nanizanka
V petek zvečer (2000) celovečerni igrani film
Lora in njeni moški (2000) kratki igrani film
Striptih (1995) celovečerni igrani TV film
Halgato (1994) celovečerni igrani film