Vladimir Kraus Rajterić

Filmografija

Avtor glasbe
Večernja zvona (1986) celovečerni igrani film
Muke po Mati (1975) celovečerni igrani film
Prvi splitski odred (1972) celovečerni igrani film
Bitka na Neretvi (1969) celovečerni igrani film
Kozara (1962) celovečerni igrani film
Uzavreli grad (1961) celovečerni igrani film
Dan četrnaesti (1960) celovečerni igrani film
Rat (1960) celovečerni igrani film
Cesta duga godinu dana (1958) celovečerni igrani film
Toper (1954) kratki igrani reklamni film
Dani slave (1953) kratki dokumentarni reportažni film