Tomaž Kralj

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Asistent režije
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Nastopajoči
Kormoran (1986) celovečerni igrani film
Butnskala (1985) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Gratinirani mozak Pupilije Ferkeverk (1970) kratki igrani film
Režiser
Kraj nesrečnega imena (1977) študijski dokumentarni film
Nora Čajanka (1970) študijski igrani film
Poganka (1970) dokumentarni
Scenarist
Kraj nesrečnega imena (1977) študijski dokumentarni film
Nora Čajanka (1970) študijski igrani film
Poganka (1970) dokumentarni