Elvira Kralj

Rojena v Trstu/Triestu (Italija). Umrl v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Povest o dobrih ljudeh (1975) celovečerni igrani film
Na klancu (1971) celovečerni igrani film
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film
Grajski biki (1967) celovečerni igrani film
Samorastniki (1963) celovečerni igrani film
Naš avto (1962) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
Ne čakaj na maj (1957) celovečerni igrani film
Vesna (1953) celovečerni igrani film
Jara gospoda (1953) celovečerni igrani film
Svet na Kajžarju (1952) celovečerni igrani film