Boris Kralj

Filmografija

Nastopajoči
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Poletje v školjki (1986) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Na istarski način (1985) celovečerni igrani film
Ujed anđela (1984) celovečerni igrani film
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Okupacija u 26 slika (1978) celovečerni igrani film
Akcija Stadion (1977) celovečerni igrani film
Idealist (1976) celovečerni igrani film
Večeri Julijana Stepnika (1975) TV igra
Pomladni veter (1974) celovečerni igrani film
Begunec (1973) celovečerni igrani film
Na klancu (1971) celovečerni igrani film
Amandus (1966) celovečerni igrani film
Lažnivka (1965) celovečerni igrani film
Sudar na paralelama (1961) celovečerni igrani film
Parče plavog neba (1961) celovečerni igrani film
Pet minuta raja (1959) celovečerni igrani film
Ne čakaj na maj (1957) celovečerni igrani film
Dolina miru (1956) celovečerni igrani film
Trenutki odločitve (1955) celovečerni igrani film
Am Anfang War Es Sunde (1954) celovečerni igrani film
Jara gospoda (1953) celovečerni igrani film
Vesna (1953) celovečerni igrani film