Željko Kozinc

Rojen v Zagrebu. Pisal tudi pod psevdonimom Peter Malik.

Filmografija

Nastopajoči
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Scenarist
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Suha veja (1987) kratki igrani TV film
Čas brez pravljic (1986) celovečerni igrani film
Z bolečino v srcu (1986) celovečerni igrani TV film
Kres (1985) kratki igrani film
Christophoros (1985) celovečerni igrani film
Kugy (1984) TV nadaljevanka
Nobeno sonce (1984) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Jerca (1982) TV igra
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Krč (1979) celovečerni igrani film
Zrak po obrokih (1979) TV igra
Vida (1979) TV igra
V Nemčiji še kač ni (1979) TV igra
Pomagaj si sam (1979) TV igra
Deček z miškami (1979) TV igra
Če kruhek ti pade na tla (1978) kratki dokumentarni film
Pravica v vasi Brezje (1977) TV igra