Borut Berden

Filmografija

Oblikovalec zvoka
Izbrisana (2018) celovečerni igrani film
Poslednji dan Rudolfa Nietscheja (2018) kratki igrani film
Vztrajanje (2017) igrani
Košarkar naj bo (2017) igrani
Zadnji ledeni lovci (2017) dokumentarni
Anina provizija (2016) igrani
Privid (2016) igrani
Utrip ljubezni (2015) igrani
Pikapolonica hoče odrasti (2012) animirani
Traktor, ljubezen in rock'n'roll (2011) celovečerni igrani film
Morje v času mrka (2008) celovečerni igrani film
(A) torzija (2002) kratki igrani film
Ljubljana (2002) celovečerni igrani film
Obrazi zelene reke (1999) kratki dokumentarni film
Blues za Saro (1999) celovečerni igrani film
Otroci na cesti (1998) študijski igrani film
Balkanska ruleta (1997) kratki igrani film
Snemalec zvoka
(A) torzija (2002) kratki igrani film
Herzog (1995) celovečerni igrani film