Janez Kovič

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Producent
Anina provizija (2016) igrani
Mario je gledal morje z zaljubljenimi očmi (2014) igrani
Trenutek vročice – Nastja Bremec & Michal Rynia (2012) igrani
Lovec oblakov (2009) kratki igrano-animirani film
Realnost (2008) celovečerni igrani film
Ljubezen in drugi zločini (2008) celovečerni igrani film
Noč (2006) celovečerni igrani film
Ohcet (2006) kratki igrani film
Scenograf
Anina provizija (2016) igrani
Morje v času mrka (2008) celovečerni igrani film
Vampir z Gorjancev (2008) celovečerni igrani TV film
Trdinov ravs (2005) celovečerni igrano-dokumentarni TV film
(A) torzija (2002) kratki igrani film
Hop, Skip & Jump (2000) kratki igrani film
Vrtičkarji (2000) TV nadaljevanka
Nepopisan list (2000) celovečerni igrani film
My First Cut (1999) kratki igrani film
Brezno (1998) celovečerni igrani film
Moj prijatelj Arnold (1997) kratki igrani TV film
Balkanska ruleta (1997) kratki igrani film
Pesem od Ludomorca (1997) kratki igrani film
Peter in Petra (1996) kratki igrani film
Rabljeva freska (1995) celovečerni igrani film
Herzog (1995) celovečerni igrani film
Morana (1993) celovečerni igrani film
Zrakoplov (1993) celovečerni igrani film
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Umetni raj (1990) celovečerni igrani film
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Odpadnik (1988) celovečerni igrani film
Maja in vesoljček (1988) celovečerni igrani film
Paralele (1987) celovečerni igrani TV film
Hudodelci (1987) celovečerni igrani film
Kormoran (1986) celovečerni igrani film
Christophoros (1985) celovečerni igrani film
Kugy (1984) TV nadaljevanka
Nobeno sonce (1984) celovečerni igrani film
Leta odločitve (1984) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Pogreb (1979) kratki igrani film