Boštjan Korbar

Filmografija

Asistent režije
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Režiser
Nekaj na "g" (1986) kratki igrani TV film
Minotavromanija (1985) študijski igrani film
V Slogi je moč (1984) študijski dokumentarni film
Konzervirana ulica (1983) študijski igrani film
Nekaj na G (1968) dokumentarni
Scenarist
Nekaj na "g" (1986) kratki igrani TV film
Minotavromanija (1985) študijski igrani film
V Slogi je moč (1984) študijski dokumentarni film
Konzervirana ulica (1983) študijski igrani film
Nekaj na G (1968) dokumentarni