Roman Končar

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Direktor filma
Dvojne počitnice (2001) TV nadaljevanka
Rabljeva freska (1995) celovečerni igrani film
Nastopajoči
Dvojne počitnice (2001) TV nadaljevanka
Patriot (1998) celovečerni igrani film
Rabljeva freska (1995) celovečerni igrani film
Kdo bo koga (1993) TV nadaljevanka
Predsednik (1992) celovečerni igrani TV film
Pripovedke iz medenega cvetličnjaka (1991) TV nadaljevanka
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Nekje živi Cenka (1988) celovečerni igrani TV film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Odpadnik (1988) celovečerni igrani film
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Bronasti vijak (1988) TV nadaljevanka
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Nasmehi (1987) celovečerni igrani TV film
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Leta odločitve (1984) celovečerni igrani film
Scenarist
Kdo bo koga (1993) TV nadaljevanka