Pavle Kogoj

Filmografija

Direktor filma
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Umetni raj (1990) celovečerni igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Moj ata socialistični kulak (1987) celovečerni igrani film
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Čas brez pravljic (1986) celovečerni igrani film
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Ubij me nežno (1979) celovečerni igrani film