Vladimir Koch

Rojen v Logu pod Mangartom.

Filmografija

Avtor priredbe scenarija
Peta zaseda (1968) celovečerni igrani film
Dolina miru (1956) celovečerni igrani film
Dramaturg
Veselo gostivanje (1984) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Ko pride lev (1972) celovečerni igrani film
Dobro morje (1958) celovečerni igrani film
Scenarist
Mesto Kamnik in njegova stara industrija (1976) kratki dokumentarni propagandni film
Kamnik (1973) kratki dokumentarni film
Slovenska riviera (1973) kratki igrani turistično-propagandni film
Ljubezen gre skozi kuhinjo (1972) kratki igrani propagandni film
Ljubljana (1972) kratki dokumentarni turistično-propagandni film
Revolucija še traja (1971) kratki dokumentarni film
Občan Urban je glav 'ca (1971) kratki igrani film
Ptujska dežela (1971) kratki dokumentarni turistično-propagandni film
Črno in belo (1967) kratki dokumentarni film
Piran (1965) kratki dokumentarni propagandni film
Na slikoviti obali (1964) kratki dokumentarni propagandni film
Trbovlje (1963) kratki dokumentarni film
Iz snega v cvetje (1962) kratki dokumentarni propagandni film
Kje je železna zavesa? (1961) kratki dokumentarni film
Revolucionarni val 1917-1920 (1959) kratki dokumentarni film
Nenavaden lov (1959) kratki dokumentarni film o naravi
Bodi previden (1955) kratki dokumentarni propagandni film
Sodelavec scenarista
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film
Grajski biki (1967) celovečerni igrani film
Ne joči, Peter (1964) celovečerni igrani film