Rudi Klarič

Rojen v Gerovu (Hrvaška).

Filmografija

Direktor fotografije
To je Hmezad (1984) kratki dokumentarni informativno-propagandni film
»Gradnja« Žalec - rast dimnika (1984) kratki dokumentarni propagandni film
Barjanska kronika (1982) kratki dokumentarni informativni film
Gorenje - Varstroj (1981) kratki dokumentarni propagandni film
Kako teče čas v občini Žalec (1981) kratki dokumentarni film
SIP - Šempeter (1980) kratki dokumentarni propagandni film
Selekcija (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
Zaščita podtalnice, PVC folija Zadar (1979) kratki dokumentarni instruktivni film
Zlata čelada (1979) kratki dokumentarni reportažni film
Rekonstrukcija letališča Brnik (1979) kratki dokumentarni informativni film
SIP - Šempeter (1979) kratki dokumentarni propagandni film
Lahka konjenica (1978) kratki dokumentarni film
Plavajoča cesta (1978) kratki dokumentarni informativni film
Avtocesta Hoče-Levec (1977) kratki dokumentarni informativni film
Avtocesta Postojna-Razdrto (1976) kratki dokumentarni informativni film
Avtocesta Vrhnika-Postojna (1973) kratki dokumentarni informativni film
Dogodek v mestu Gogi (1966) TV igra
Montažer
»Gradnja« Žalec - rast dimnika (1984) kratki dokumentarni propagandni film
To je Hmezad (1984) kratki dokumentarni informativno-propagandni film
SCT - Slovenija ceste Tehnika - 35 let (1982) kratki dokumentarni informativni film
Barjanska kronika (1982) kratki dokumentarni informativni film
Jadran - Rovinj (1981) kratki dokumentarni turistično-propagandni film
Kako teče čas v občini Žalec (1981) kratki dokumentarni film
Selekcija (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
SIP - Šempeter (1980) kratki dokumentarni propagandni film
Avtocesta Postojna-Razdrto (1976) kratki dokumentarni informativni film
Avtocesta Vrhnika-Postojna (1973) kratki dokumentarni informativni film
Režiser
»Gradnja« Žalec - rast dimnika (1984) kratki dokumentarni propagandni film
To je Hmezad (1984) kratki dokumentarni informativno-propagandni film
Barjanska kronika (1982) kratki dokumentarni informativni film
Gorenje - Varstroj (1981) kratki dokumentarni propagandni film
Kako teče čas v občini Žalec (1981) kratki dokumentarni film
SIP - Šempeter (1980) kratki dokumentarni propagandni film
Selekcija (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
SIP - Šempeter (1979) kratki dokumentarni propagandni film
Rekonstrukcija letališča Brnik (1979) kratki dokumentarni informativni film
Zlata čelada (1979) kratki dokumentarni reportažni film
Zaščita podtalnice, PVC folija Zadar (1979) kratki dokumentarni instruktivni film
Lahka konjenica (1978) kratki dokumentarni film
Plavajoča cesta (1978) kratki dokumentarni informativni film
Pomorska impresija (1977) kratki dokumentarni propagandni film
Avtocesta Hoče-Levec (1977) kratki dokumentarni informativni film
Avtocesta Postojna-Razdrto (1976) kratki dokumentarni informativni film
Avtocesta Vrhnika-Postojna (1973) kratki dokumentarni informativni film
Scenarist
»Gradnja« Žalec - rast dimnika (1984) kratki dokumentarni propagandni film
To je Hmezad (1984) kratki dokumentarni informativno-propagandni film
Barjanska kronika (1982) kratki dokumentarni informativni film
Gorenje - Varstroj (1981) kratki dokumentarni propagandni film
Kako teče čas v občini Žalec (1981) kratki dokumentarni film
Selekcija (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
SIP - Šempeter (1980) kratki dokumentarni propagandni film
SIP - Šempeter (1979) kratki dokumentarni propagandni film
Zlata čelada (1979) kratki dokumentarni reportažni film
Zaščita podtalnice, PVC folija Zadar (1979) kratki dokumentarni instruktivni film
Rekonstrukcija letališča Brnik (1979) kratki dokumentarni informativni film
Lahka konjenica (1978) kratki dokumentarni film
Plavajoča cesta (1978) kratki dokumentarni informativni film
Avtocesta Hoče-Levec (1977) kratki dokumentarni informativni film
Pomorska impresija (1977) kratki dokumentarni propagandni film
Avtocesta Postojna-Razdrto (1976) kratki dokumentarni informativni film
Avtocesta Vrhnika-Postojna (1973) kratki dokumentarni informativni film
Snemalec
Polikarp (1969) TV igra
Komisija za samomore (1969) TV igra
Mali oglasi (1968) TV nanizanka
Študentska soba (1964) TV igra
Zvezde na jutranjem nebu (1963) TV igra
Hlapec Jernej in njegova pravica (1961) TV igra
Legenda o birokratu (1961) TV igra