Milada Kalezič

Rojena v Danilovgradu (Črna gora).

Filmografija

Narator
Križ in kladivo (2015) dokumentarni
Nastopajoči
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Varuh meje (2002) celovečerni igrani film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Bronasti vijak (1988) TV nadaljevanka
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Prestop (1980) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film