Hilda Jurečič

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Oblikovalka maske
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Naša krajevna skupnost (1980) TV nadaljevanka
Bele trave (1976) celovečerni igrani film
Strah (1974) celovečerni igrani film
Let mrtve ptice (1973) celovečerni igrani film
Pastirci (1973) celovečerni igrani film
Sedmina (1969) celovečerni igrani film
Peta zaseda (1968) celovečerni igrani film
Nevidni bataljon (1967) celovečerni igrani film
Na papirnatih avionih (1967) celovečerni igrani film
Grajski biki (1967) celovečerni igrani film
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film
Amandus (1966) celovečerni igrani film
Lucija (1965) celovečerni igrani film
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film
Tistega lepega dne (1962) celovečerni igrani film
Balada o trobenti in oblaku (1961) celovečerni igrani film
Akcija (1960) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
Dobro morje (1958) celovečerni igrani film
Dolina miru (1956) celovečerni igrani film