Vladimir Jurc

Rojen v Mariboru.

Filmografija

Nastopajoči
Duhec (2012) igrani
Blisk (2005) TV nanizanka
Zrakoplov (1993) celovečerni igrani film
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film
Sreča na vrvici (1977) celovečerni igrani film
Idealist (1976) celovečerni igrani film
Pomladni veter (1974) celovečerni igrani film