Lojze Jurc

Filmografija

Direktor fotografije
Gorenje - Varstroj (1981) kratki dokumentarni propagandni film
Sladkorna pesa pospešuje razvoj kmetijstva (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
Vesela elektronika (1980) kratki risani film
Usmerjeno izobraževanje (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
Uspešni prodajalec (1980) kratki risani instruktivni film
Osnove za uporabo gnojil v Sloveniji (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
Pozabljiva natakarica (1979) kratki risani učni film
Dimnikar z vrtoglavico (1979) kratki risani učni film
Nerodni urar (1979) kratki risani učni film
Srečen v gozdarstvu (1979) kratki risani učni film
Odločil sem se (1977) kratki dokumentarni instruktivni film
Danes v igri, jutri zares (1966) kratki dokumentarni učni film
Poklici v živilski industriji (1966) kratki dokumentarni poučni film
Poklici v proizvodnih procesih (1963) kratki dokumentarni učni film
Več izdelkov z manj napora (1963) kratki dokumentarni učni film
Poklici v turizmu in gostinstvu (1963) kratki dokumentarni učni film
Poklici v gradbeništvu (1963) kratki dokumentarni učni film
Izbiram si poklic (1962) kratki dokumentarni učni film
Glavni animator
Kot pravkar utrgan sadež (1977) kratki dokumentarni učni film
Montažer
Danes v igri, jutri zares (1966) kratki dokumentarni učni film
Poklici v živilski industriji (1966) kratki dokumentarni poučni film
Režiser
Usmerjeno izobraževanje (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
Sladkorna pesa pospešuje razvoj kmetijstva (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
Vesela elektronika (1980) kratki risani film
Uspešni prodajalec (1980) kratki risani instruktivni film
Osnove za uporabo gnojil v Sloveniji (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
Dimnikar z vrtoglavico (1979) kratki risani učni film
Nerodni urar (1979) kratki risani učni film
Pozabljiva natakarica (1979) kratki risani učni film
Srečen v gozdarstvu (1979) kratki risani učni film
Odločil sem se (1977) kratki dokumentarni instruktivni film
Kot pravkar utrgan sadež (1977) kratki dokumentarni učni film
Prva stopnica (1976) kratki risani učni film
Danes v igri, jutri zares (1966) kratki dokumentarni učni film
Poklici v živilski industriji (1966) kratki dokumentarni poučni film
Poklici v turizmu in gostinstvu (1963) kratki dokumentarni učni film
Poklici v proizvodnih procesih (1963) kratki dokumentarni učni film
Več izdelkov z manj napora (1963) kratki dokumentarni učni film
Izbiram si poklic (1962) kratki dokumentarni učni film
Scenograf
Prva stopnica (1976) kratki risani učni film
Scenarist
Osnove za uporabo gnojil v Sloveniji (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
Vesela elektronika (1980) kratki risani film
Uspešni prodajalec (1980) kratki risani instruktivni film
Nerodni urar (1979) kratki risani učni film
Srečen v gozdarstvu (1979) kratki risani učni film
Pozabljiva natakarica (1979) kratki risani učni film
Dimnikar z vrtoglavico (1979) kratki risani učni film
Poklici v proizvodnih procesih (1963) kratki dokumentarni učni film
Več izdelkov z manj napora (1963) kratki dokumentarni učni film
Poklici v turizmu in gostinstvu (1963) kratki dokumentarni učni film
Poklici v gradbeništvu (1963) kratki dokumentarni učni film
Izbiram si poklic (1962) kratki dokumentarni učni film