Jaka Judnič

Filmografija

Glavni animator
Selekcija (1975) kratki dokumentarno-igrano-risani omnibus
Glavni risar
Selekcija (1975) kratki dokumentarno-igrano-risani omnibus
Rdeče, zeleno in rumeno (1973) kratki risani učni film
Montažer
Poletje v školjki (1986) celovečerni igrani film
Valček za Taužentarjeva dva (1981) kratki igrani film
Mleko (1978) kratki reklamni film
Režiser
Mleko (1978) kratki reklamni film
Rdeče, zeleno in rumeno (1973) kratki risani učni film
Scenarist
Mleko (1978) kratki reklamni film