Slobodan Jovičić

Filmografija

Režiser
Svjetska premijera (1971) kratki dokumentarni film
Svečana sjednica (1970) kratki dokumentarni reportažni film
Parlament revolucije (1968) kratki dokumentarni film
Treći plamen u gradu čelika (1959) kratki dokumentarni reportažni film
Zbor na rijeci slave (1958) kratki dokumentarni reportažni film
Scenarist
Parlament revolucije (1968) kratki dokumentarni film
Treći plamen u gradu čelika (1959) kratki dokumentarni reportažni film
Zbor na rijeci slave (1958) kratki dokumentarni reportažni film
Desant na Drvar (1951) kratki dokumentarni film