Dušan Jovanović

Rojen v Beogradu (Jugoslavija).

Filmografija

Avtor dialogov
Ko pride lev (1972) celovečerni igrani film
Maškarada (1971) celovečerni igrani film
Avtor priredbe scenarija
Ko pride lev (1972) celovečerni igrani film
Dramaturg
Odpadnik (1988) celovečerni igrani film
Nastopajoči
Srečen za umret (2012) neznan
Prepisani (2011) igrani
Kruha in iger (2011) igrani
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Quick View - Toplo-hladno (2005) diplomski igrani film
Čaruga (1990) celovečerni igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Bio jednom jedan Sneško (1987) celovečerni igrani film
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film
Scenarist
Felix (1995) celovečerni igrani film
Sonce za dva (1986) celovečerni igrani TV film
Konec tedna (1978) TV nanizanka
Sobota dopoldan (1976) TV igra
Avtostop (1973) TV igra
Sodelavec scenarista
Odpadnik (1988) celovečerni igrani film
Pomladni veter (1974) celovečerni igrani film