Branko Bauer

Filmografija

Režiser
Tri Ane (1959) celovečerni igrani film
Samo ljudi (1957) celovečerni igrani film
Ne okreći se sine (1956) celovečerni igrani film
Milijuni na otoku (1955) celovečerni igrani film
Dani slave (1953) kratki dokumentarni reportažni film
Sinji galeb (1953) celovečerni igrani film
Zagorje slavi (1952) kratki dokumentarni reportažni film
Scenarist
Ne okreći se sine (1956) celovečerni igrani film
Milijuni na otoku (1955) celovečerni igrani film
Sinji galeb (1953) celovečerni igrani film
Zagorje slavi (1952) kratki dokumentarni reportažni film