Iztok Jereb

Rojen v Idriji.

Filmografija

Nastopajoči
Hot dog (2001) študijski igrani film
Morana (1993) celovečerni igrani film
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Suha veja (1987) kratki igrani TV film
Čas brez pravljic (1986) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Ljubezen na odoru (1973) celovečerni igrani film
Peta zaseda (1968) celovečerni igrani film