Blaženka Jenčik

Filmografija

Montažer
Pakleni otok (1979) celovečerni igrani film
Denovi na iskušenje (1965) celovečerni igrani film
Rana jesen (1962) celovečerni igrani film
Pustolov pred vratima (1961) celovečerni igrani film
Rat (1960) celovečerni igrani film
Kota 905 (1960) celovečerni igrani film
Ovaj sud ne priznajem (1960) kratki dokumentarni film
Posjeti prijatelja (1958) kratki dokumentarni film
Dolina radosti (1955) kratki dokumentarni reportažni film
Stojan Mutikaša (1954) celovečerni igrani film
Reševalci (1953) kratki dokumentarni propagandni film
Bakonja fra Brne (1951) celovečerni igrani film