Blanka Jelić

Filmografija

Montažer
Od zlata jabuka (1986) celovečerni igrani film
Žeđ (1981) kratki igrani film
Čin (1980) kratki igrani film
Druže Tito (1979) kratki dokumentarni film
Pogled u noć (1978) celovečerni igrani film
Putovima slobode (1972) kratki dokumentarni film
Deveto čudo na istoku (1972) celovečerni igrani film
Bez protokola (1969) kratki dokumentarni reportažni film
Most (1969) celovečerni igrani film
Glineni golub (1966) celovečerni igrani film
Glasam za ljubav (1965) celovečerni igrani film
Nokturno (1964) kratki igrani film
Izlog (1962) kratki lutkovni film