Mija Jarc

Filmografija

Kostumograf
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Kastelka (1975) TV igra
Na klancu (1971) celovečerni igrani film
Gluhi mož na meji (1969) TV igra
Kekčeve ukane (1968) celovečerni igrani film
Grajski biki (1967) celovečerni igrani film
Lepa Vida (Ob stoletnici slovenske Talije) (1967) TV igra
Samorastniki (1963) celovečerni igrani film
Ti loviš (1961) celovečerni igrani film
Ne čakaj na maj (1957) celovečerni igrani film
Tri zgodbe (1955) celovečerni igrani film
Vesna (1953) celovečerni igrani film
Na svoji zemlji (1948) celovečerni igrani film
Scenograf
Sobota, njegov dan (1960) kratki igrani film