Branimir Tori Janković

Filmografija

Režiser
Crvena zemlja (1975) celovečerni igrani film
Mirko i Slavko (1973) celovečerni igrani film
Zvezde su oči ratnika (1972) celovečerni igrani film
Krvava bajka (1969) celovečerni igrani film
Scenarist
Crvena zemlja (1975) celovečerni igrani film
Mirko i Slavko (1973) celovečerni igrani film
Zvezde su oči ratnika (1972) celovečerni igrani film
Krvava bajka (1969) celovečerni igrani film
Pohod (1968) celovečerni igrani film
Povratak (1966) celovečerni igrani film