Davor Janjić

Rojen v Tuzli (BiH).

Filmografija

Nastopajoči
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
Poljub smrti (2007) kratki igrani film
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
L ... kot ljubezen (2007) celovečerni igrani film
Desperado tonic (2004) celovečerni igrani omnibus
Novi svet (2003) TV nadaljevanka
(A) torzija (2002) kratki igrani film
Sladke sanje (2001) celovečerni igrani film
Hop, Skip & Jump (2000) kratki igrani film
Vrvohodec (1999) kratki igrani film
Outsider (1996) celovečerni igrani film
Ono malo duše (1990) celovečerni igrani film
Čaruga (1990) celovečerni igrani film
Život sa stricem (1988) celovečerni igrani film