Dušan Janićijević

Filmografija

Nastopajoči
Dezerter (1992) celovečerni igrani film
Braća po materi (1988) celovečerni igrani film
Divlji vetar (1986) celovečerni igrani film
Kuća na pijesku (1985) celovečerni igrani film
Una (1984) celovečerni igrani film
Zadah tela (1983) celovečerni igrani film
Poseban tretman (1980) celovečerni igrani film
Hajduk (1980) celovečerni igrani film
Akcija Stadion (1977) celovečerni igrani film
Doktor Mladen (1975) celovečerni igrani film
Crvena zemlja (1975) celovečerni igrani film
Dečak i violina (1975) celovečerni igrani film
Pukovnikovica (1972) celovečerni igrani film
Prirodna granica (1970) celovečerni igrani film
Vreme bez vojna (1969) celovečerni igrani film
Oseka (1969) celovečerni igrani film
Delije (1968) celovečerni igrani film
Pohod (1968) celovečerni igrani film
Pošalji čoveka u pola dva (1967) celovečerni igrani film
Praznik (1967) celovečerni igrani film
Glineni golub (1966) celovečerni igrani film
Sovražnik (1965) celovečerni igrani film
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film
Vrtlog (Otac - Močvara - Vrtlog) (1964) celovečerni igrani omnibus
Kapi, vode, ratnici (Žive vode - Mali Skver - Kapi) (1962) celovečerni igrani omnibus
Oklopni voz (1962) kratki igrani film
X-25 javlja (1960) celovečerni igrani film
Dan četrnaesti (1960) celovečerni igrani film
Vrata ostaju otvorena (1959) celovečerni igrani film
Stojan Mutikaša (1954) celovečerni igrani film
Scenarist
Pošalji čoveka u pola dva (1967) celovečerni igrani film