Matjaž Janežič

Filmografija

Snemalec zvoka
Zrakoplov (1993) celovečerni igrani film
Slovenija, ljubezen moja (1992) kratki dokumentarni film
Coprnica Zofka (1989) celovečerni igrani film
Odpadnik (1988) celovečerni igrani film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Black & White (1988) kratki risani film
Moj ata socialistični kulak (1987) celovečerni igrani film
Kormoran (1986) celovečerni igrani film
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Leta odločitve (1984) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film
Prestop (1980) celovečerni igrani film
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film