Milorad Fanđo Jakšić

Filmografija

Direktor fotografije
Paviljon VI (1978) celovečerni igrani film
Hajka (1977) celovečerni igrani film
Let mrtve ptice (1973) celovečerni igrani film
Tragovi crne djevojke (1972) celovečerni igrani film
Lov na jelene (1972) celovečerni igrani film
Rdeče klasje (1970) celovečerni igrani film
Zaseda (1969) celovečerni igrani film
Snaga je pol zdravja (1967) kratki dokumentarni film
Jutrišnje Delo (1967) kratki dokumentarni film
Buđenje pacova (1967) celovečerni igrani film
Kad budem mrtav i beo (1967) celovečerni igrani film
Tople godine (1966) celovečerni igrani film
Na stranskem tiru (1964) kratki dokumentarni film
A propos de la guerre (1964) kratki dokumentarni film