Lado Jakša

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Avtor glasbe
Big Blue Subway (2001) kratki igrani video
Medved Bojan - Robinzon (1999) kratki risani film
Medved Bojan - Velika noč (1998) kratki risani film
Okus krvi (1996) kratki igrani film
Medved Bojan - Taborjenje (1996) kratki risani film
Medved Bojan - Strašilo (1996) kratki risani film
Strah pred pristajanjem (1995) kratki igrani film
Basni - O miški, slonu in njunih srečanjih (1992) kratki risani film
Basni - O dobrih delih in možnih ocenah (1992) kratki risani film
Basni - O bistvu in videzu (1992) kratki risani film
Basni - O deževniku in vrabčku (1992) kratki risani film
Basni - O veselju, času in spremembah (1992) kratki risani film
Basni - O volku, kozi in solati (1992) kratki risani film
Basni - O storjenih napakah (1992) kratki risani film
Basni - O obveščanju razigrane javnosti (1992) kratki risani film
Basni - O toplem domu (1992) kratki risani film
Basni - O množičnih ocenah in trpki neizbežnosti (1992) kratki risani film
Čudoviti svet mineralov (1991) dokumentarna TV nanizanka
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Start (1984) kratki dokumentarni film
Kmetijskega proizvajalca Mikolaša prvi dopust (1984) kratki igrani film
Veteran (1982) kratki dokumentarni film
Glasba
Maček Muri (2013) animirani
Morje v času mrka (2008) celovečerni igrani film
Izvajalec glasbe
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Nastopajoči
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film