Branislav Bastać

Filmografija

Režiser
Prvi (1962) kratki igrani film
Škola Vladimir (1961) kratki dokumentarni film
Dođite u Crnu goru (1960) kratki dokumentarni propagandni film
Selo Tijanje (1960) kratki dokumentarni film
Mali voz (1959) kratki dokumentarni film
Stari kapetan (1958) kratki dokumentarni film
Scenarist
Dobro došli u Budvu (1963) kratki dokumentarni propagandni film
Škola Vladimir (1961) kratki dokumentarni film
Selo Tijanje (1960) kratki dokumentarni film
Dođite u Crnu goru (1960) kratki dokumentarni propagandni film
Stari kapetan (1958) kratki dokumentarni film