Alenka Bartl

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Kostumograf
Made in Slovenia (2007) kratki igrani film
Gospodična Mary (1992) celovečerni igrani TV film
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Umetni raj (1990) celovečerni igrani film
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Moj ata socialistični kulak (1987) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Matjon (1983) TV igra
Slike iz leta 1941 (1982) mini TV nadaljevanka
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Iskanja (1979) celovečerni igrani film
Krč (1979) celovečerni igrani film
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film
Nori malar (1978) celovečerni igrani TV film
Zadnja šolska naloga (1977) celovečerni igrani TV film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Idealist (1976) celovečerni igrani film
Hiša Marije Pomočnice (1975) TV igra
Strah (1974) celovečerni igrani film
Pastirci (1973) celovečerni igrani film
Ljubezen na odoru (1973) celovečerni igrani film
Dekameron (1971) TV nanizanka
Stari časi (1970) TV igra
Sedmina (1969) celovečerni igrani film
Komisija za samomore (1969) TV igra
Lucija (1965) celovečerni igrani film
Tri zgodbe (1955) celovečerni igrani film
Scenograf
Barakarji (1977) TV igra