Chris Eckman

Filmografija

Avtor glasbe
Moj narobe svet (2016) dokumentarni
Dobro unovčeno popoldne (2016) kratki igrani film
Šampanjski twist (2014) dokumentarni
Fant, pobratim smrti 2 (2012) dokumentarni
Odkrivanje skritega spomina Angele Vode (2011) dokumentarni
Stvari, ki jih nisva nikoli naredila (2011) igrani
Robutanje koruze (2009) kratki igrani film
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film
Child in time (2004) kratki igrani film
Novi svet (2003) TV nadaljevanka
Glasba
Nahrani me z besedami (2012) neznan
Soba 408 (2009) srednjemetražni igrani TV film
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
Dar Fur - Vojna za vodo (2008) dokumentarni
Vsakdan ni vsak dan (2008) kratki igrani film
Izvajalec glasbe
Stvari, ki jih nisva nikoli naredila (2011) igrani
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film