Ivo Ban

Rojen v Slovenj Gradcu.

Filmografija

Narator
Križ in kladivo (2015) dokumentarni
Nastopajoči
Avtošola (2014) celovečerni igrani film
Pravica ljubiti (2013) igrani
Srečen za umret (2012) neznan
Šanghaj (2012) igrani
Limonada (2012) igrani
Božična večerja (2011) igrani
Lasje (2008) kratki igrani film
Klepet s Piko (2007) kratki igrani film
En dan resnice (2006) srednjemetražni igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Ščetka (1999) študijski igrani film
Srčna dama (1991) celovečerni igrani film
Pripovedke iz medenega cvetličnjaka (1991) TV nadaljevanka
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Bronasti vijak (1988) TV nadaljevanka
Odpadnik (1988) celovečerni igrani film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Moj ata socialistični kulak (1987) celovečerni igrani film
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Z bolečino v srcu (1986) celovečerni igrani TV film
Kormoran (1986) celovečerni igrani film
Heretik (1986) celovečerni igrani film
Nekaj na "g" (1986) kratki igrani TV film
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Žeton (1984) kratki igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Zadah tela (1983) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film
Naša krajevna skupnost (1980) TV nadaljevanka
Krč (1979) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Sreča na vrvici (1977) celovečerni igrani film
Čudoviti prah (1975) celovečerni igrani film
Pomladni veter (1974) celovečerni igrani film
Strah (1974) celovečerni igrani film