Bernard Perme

Filmografija

Direktor fotografije
Transmedijski projekt Skrivnost barjanskega kolesa (2016) dokumentarni
Leteti! (2016) dokumentarni
Krištof Zupet - slikar (2016) dokumentarni
Majoš (2010) srednjemetražni igrani film
ŠOA Teža molka (2008) celovečerni dokumentarni film
Matične celice (2007) celovečerni dokumentarni film
Zvočnost slovenske duše (2003) dokumentarna TV nanizanka
Montažer
Lahinja: rečne zgodbe vodnega kroga (2008) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Snemalec
Majoš (2010) srednjemetražni igrani film
ŠOA Teža molka (2008) celovečerni dokumentarni film
Matične celice (2007) celovečerni dokumentarni film