Blaž Čadež

Filmografija

Montažer
Pikapolonica hoče odrasti (2012) animirani
Lisica v lisičjem jeziku (2009) kratki animirani film
Srebrna koža (2009) kratki igrano-animirani film
Lovec oblakov (2009) kratki igrano-animirani film
Dvorišče (2006) kratki animirani film
Orgazmus (2002) študijski igrani film
Producent
Lisica v lisičjem jeziku (2009) kratki animirani film
Bizgeci - denar ali življenje (2008) kratki animirani film
Scenograf
Pikapolonica hoče odrasti (2012) animirani
Vizualni efekti
Veriga mesa (2010) igrani