Maks Bajc

Filmografija

Nastopajoči
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Idealist (1976) celovečerni igrani film
Čudoviti prah (1975) celovečerni igrani film
Cvetje v jeseni (1973) celovečerni igrani film
Sedmina (1969) celovečerni igrani film
Sončni krik (1968) celovečerni igrani film
Grajski biki (1967) celovečerni igrani film
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film
Ne joči, Peter (1964) celovečerni igrani film
Samorastniki (1963) celovečerni igrani film
Tistega lepega dne (1962) celovečerni igrani film
Balada o trobenti in oblaku (1961) celovečerni igrani film
Družinski dnevnik (1961) celovečerni igrani film
Akcija (1960) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
Kaj me briga, saj ni moje (1959) kratki igrani satirični film
Dobri stari pianino (1959) celovečerni igrani film
Trenutki odločitve (1955) celovečerni igrani film