Radojka Ivančević

Filmografija

Montažer
Sreća dolazi u 9 (1961) celovečerni igrani film
Abeceda straha (1961) celovečerni igrani film
Dobri stari pianino (1959) celovečerni igrani film
Tri Ane (1959) celovečerni igrani film
Klempo (1958) kratki igrani film
100 km življenja (1958) kratki dokumentarni reportažni film
Dobro morje (1958) celovečerni igrani film
H-8... (1958) celovečerni igrani film
Samo ljudi (1957) celovečerni igrani film
Dolina miru (1956) celovečerni igrani film
Devojka i hrast (1955) celovečerni igrani film
Plavi 9 (1950) celovečerni igrani film
Na izbore (1946) kratki dokumentarni propagandni film