Aleksandar Ilić

Filmografija

Direktor fotografije
Krogi (2012) igrani
Montažer
Josip Broz Tito (1980) celovečerni dokumentarni film
Sudbine (1978) celovečerni igrani film
Tito (1977) kratki dokumentarni film
Tito među rudarima (1976) kratki dokumentarni reportažni film
Tito - vrhovni komandant (1972) kratki dokumentarni film
Tišine (1972) kratki igrani film
Parlament revolucije (1968) kratki dokumentarni film
Mornarev praznik (1963) kratki dokumentarni reportažni film
Na rijeci smrti (1961) kratki dokumentarni potopisni film
Odeljenje vojne policije u poteri za neprijateljskom grupom - vežba (1960) kratki dokumentarni učni film
Dobro nam došao (1959) kratki dokumentarni reportažni film
Uvijek zajedno (1959) kratki dokumentarni reportažni film
Pod istim zastavama (1958) kratki dokumentarni reportažni film
Ispit je položen (1958) kratki dokumentarni reportažni film
Narodna republika Bosna i Hercegovina (1958) kratki dokumentarni učni film
Od monarhije do republike (1958) kratki dokumentarni film
Narodna republika Hrvatska (1958) kratki dokumentarni učni film
Partizanske kolone (1958) kratki dokumentarni film
Majske radosti (1957) kratki dokumentarni reportažni film
Štafeta mladosti (1957) kratki dokumentarni reportažni film
U prijateljskoj zemlji (1956) kratki dokumentarni reportažni film
Put prijateljstva (Etiopija) (1956) kratki dokumentarni reportažni film
Tito zindabad (1955) kratki dokumentarni reportažni film
Otvorena srca (1955) kratki dokumentarni reportažni film
Kod vrhovnog komandanta (1954) kratki dokumentarni reportažni film
Patrola (1952) kratki igrani propagandni film
Kao i obično (1952) kratki igrani film
Na granici (1951) kratki dokumentarni reportažni film
Režiser
Tito - vrhovni komandant (1972) kratki dokumentarni film
Majske radosti (1957) kratki dokumentarni reportažni film
Scenarist
Majske radosti (1957) kratki dokumentarni reportažni film