Dušan Hrovatin

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Animator lutk
Kitarist (1964) kratki lutkovni film
Jurček v ječi (1964) kratki lutkovni film
Cekin (1962) kratki lutkovni film
Klativitez (1962) kratki lutkovni film
Poroka (1962) kratki lutkovni film
Don Pedro (1961) kratki lutkovni film
Jurček stražar (1961) kratki lutkovni film
Prebrisani Jurček (1961) kratki lutkovni film
Intermezzo (1960) kratki lutkovni film
Čigavo je pismo (1959) kratki lutkovni film
Zaspane (1959) kratki lutkovni film
Režiser
Kitarist (1964) kratki lutkovni film