Zvone Hribar

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Pokemon je za froce (2006) študijski igrani film
Pod eno streho (2002) TV nanizanka
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Podvizi (1982) kratki igrani film
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film
Olimpiada (1979) TV igra
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film