Marjan Horvat

Filmografija

Oblikovalec zvoka
Medved Bojan - Strašilo (1996) kratki risani film
Snemalec zvoka
Okus krvi (1996) kratki igrani film
Rabljeva freska (1995) celovečerni igrani film
Herzog (1995) celovečerni igrani film
Halgato (1994) celovečerni igrani film
Morana (1993) celovečerni igrani film
Slovenija, ljubezen moja (1992) kratki dokumentarni film
Umetni raj (1990) celovečerni igrani film
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Remington (1988) celovečerni igrani film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Ovni in mamuti (1985) igrano dokumentarni
Opre Roma - Pamet v roke, ko boš v drugo ustvarjal svet (1983) celovečerni dokumentarni film
Naš avto (1962) celovečerni igrani film