Dušan Hočevar

Filmografija

Direktor fotografije
Industrija motornih vozil Novo mesto (1977) kratki dokumentarni propagandni film
Dekorativna (1976) kratki dokumentarni propagandni film
Slovenska gotika (1974) kratki dokumentarni film o umetnosti
Koledniki (1967) kratki igrani etnografski film
Štafeta mladosti (1962) kratki dokumentarni reportažni film
Snemalec
Ubita samota (1970) TV igra
Peta zaseda (1968) celovečerni igrani film
Nevidni bataljon (1967) celovečerni igrani film
Naš avto (1962) celovečerni igrani film
Dolina miru (1956) celovečerni igrani film