Kleopatra Harisijades

Filmografija

Montažer
Tito - zapisi filmskog snimatelja (1971) celovečerni dokumentarni film
Nizvodno od sunca (1969) celovečerni igrani film
Palma među palmama (1967) celovečerni igrani film
Peščeni grad (1962) celovečerni igrani film
Kapi, vode, ratnici (Žive vode - Mali Skver - Kapi) (1962) celovečerni igrani omnibus
Stepenice hrabrosti (1961) celovečerni igrani film
Rukovet (1961) kratki dokumentarni film
Ples v dežju (1961) celovečerni igrani film
Akcija (1960) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
Tramvaj dvojka (1958) kratki dokumentarni film
Jedini izlaz (1958) celovečerni igrani film
Ne čakaj na maj (1957) celovečerni igrani film
Cipelice na asfaltu (Zorica - Ljutko - Gvozdeni orao) (1956) celovečerni igrani film
Bila sam jaća (1953) celovečerni igrani film
Vračar - trgovinsko preduzeće na veliko (1952) kratki reklamni film