Aljana Hajdinjak

Filmografija

Kostumograf
My First Cut (1999) kratki igrani film
Balkanska ruleta (1997) kratki igrani film
Nastopajoči
My First Cut (1999) kratki igrani film
Oblikovalka maske
Obisk (2010) igrani
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film
Estrellita –pesem za domov (2006) celovečerni igrani film
Predmestje (2005) celovečerni igrani film
Child in time (2004) kratki igrani film
Varuh meje (2002) celovečerni igrani film
(A) torzija (2002) kratki igrani film
Kruh in mleko (2001) celovečerni igrani film
Porno film (2000) celovečerni igrani film
Svobodna si. Odloči se. (2000) kratki igrani film
Hop, Skip & Jump (2000) kratki igrani film
My First Cut (1999) kratki igrani film
Adrian (1998) kratki igrani film
Deklica s frnikulami (1997) kratki dokumentarni film
Herzog (1995) celovečerni igrani film
Carmen (1995) celovečerni igrani film
Morana (1993) celovečerni igrani film
Bau-bau (1991) kratki igrani film