Milan Guček

Filmografija

Direktor filma
Jara gospoda (1953) celovečerni igrani film
Režiser
Luka Koper (1981) kratki dokumentarni propagandni film
Luka Koper 76 (1976) kratki dokumentarni informativni film
Naš praznik (1969) kratki dokumentarni reportažni film
Litostroj (1966) kratki dokumentarni propagandni film
Triglavski gozdovi (1966) kratki dokumentarni gospodarstveni film
Hej čez bele poljane (1965) kratki dokumentarni propagandni film
Scenarist
Luka Koper (1981) kratki dokumentarni propagandni film
Luka Koper 76 (1976) kratki dokumentarni informativni film
15 let luke Koper (1972) kratki dokumentarni informativni film
Naš praznik (1969) kratki dokumentarni reportažni film
Hej čez bele poljane (1965) kratki dokumentarni propagandni film