Brane Brane Grubar

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Kje si stari? (2011) igrani
Moški (2010) neznan
Od električarja z ljubeznijo (2008) kratki igrani film
Videvanja Van Gogha (2008) celovečerni igrani film
Morje v času mrka (2008) celovečerni igrani film
Kosilnica (2006) srednjemetražni igrani film
Odgrobadogroba (2005) celovečerni igrani film
Peter Kržišnik (2004) študijski igrani film
(A) torzija (2002) kratki igrani film
Oda Prešernu (2001) celovečerni igrani film
Vrtičkarji (2000) TV nadaljevanka
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) TV nadaljevanka
Nekaj na "g" (1986) kratki igrani TV film
Čas brez pravljic (1986) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Leta odločitve (1984) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film
Sreča na vrvici (1977) celovečerni igrani film
Bele trave (1976) celovečerni igrani film
Ko pride lev (1972) celovečerni igrani film
Peta zaseda (1968) celovečerni igrani film