Janez Gregorc

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Avtor glasbe
Gremo v raj (2011) animirani
Nori malar (2003) kratki baletni TV film
Gala (1997) TV igra
Zrakoplov (1993) celovečerni igrani film
Preludij poletju (1992) kratki baletni TV film
Kače - Zadrge (1990) kratki risani film
Kače - Lady Co. (1988) kratki risani film
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Epidemija (1982) kratki risani film
Kokon (1979) kratki risani film
Ubij me nežno (1979) celovečerni igrani film
Vrata (1978) kratki risani film
Vabilo (1978) kratki igrani turistični film
Promet v mavcu (1977) kratki risani učni film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Močvirje (1976) kratki risani film
Prehitevanje (1976) kratki risani film
Bele trave (1976) celovečerni igrani film
Pridite in razvedrite se (1976) kratki dokumentarni turistični film
Študent (1975) kratki risani film
Telematerija (1973) kratki risani film
Begunec (1973) celovečerni igrani film
Ko pride lev (1972) celovečerni igrani film
Jutro, jezero in večer v Annecyju (1965) kratki risani eksperimentalni film
Banka (1960) kratki lutkovni film
Sol iz morske vode (1954) kratki dokumentarni gospodarstveni film