Mojca Gorogranc Petrushevska

Filmografija

Koreograf
Za vedno (2008) celovečerni igrani film
Maskerka
Poslednji dan Rudolfa Nietscheja (2018) kratki igrani film
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
Tiho (2017) kratki igrani film
Moški ne jočejo (2017) celovečerni igrani film
Oblikovalka maske
Zastoj (2019) celovečerni igrani film
Leto opice (2018) igrani
Vztrajanje (2017) igrani
Nočno življenje (2016) igrani
Zenit (2015) igrani
Luči mesta (2015) igrani
Inferno (2014) igrani
Kosec (2014) igrani
Drevo (2013) igrani
Gremo mi po svoje 2 (2013) igrani
Nahrani me z besedami (2012) neznan
Jutro (2012) igrani
Maks (2012) igrani
Messi se je poškodoval (2012) igrani
Ženska, ki si je otrla solze (2012) igrani
Srečen za umret (2012) neznan
Koko i duhovi (2011) igrani
Oči, a lahko jaz šofiram? (2011) igrani
Kruha in iger (2011) igrani
Beli zajec (2011) TV igrani
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Veter v meni (2010) igrani
Naj ostane med nami (2010) celovečerni igrani film
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
Vaja zbora (2008) celovečerni igrani TV film
Sem iz Titovega Velesa (2007) celovečerni igrani film
Every Breath you take (2007) kratki igrani film
Ohcet (2006) kratki igrani film
Totalka (2006) kratki igrani film
Karaula (2006) celovečerni igrani film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Desperado tonic (2004) celovečerni igrani omnibus
Rezervni deli (2003) celovečerni igrani film
Temni angeli usode (1999) celovečerni igrani film
Carpe diem (1997) kratki igrani film
Stereotip (1997) celovečerni igrani film