Mojca Gorogranc Petrushevska

Filmografija

Koreograf
Za vedno (2008) celovečerni igrani film
Maskerka
Leto opice (2018) igrani
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
Poslednji dan Rudolfa Nietscheja (2018) kratki igrani film
Tiho (2018) kratki igrani film
Moški ne jočejo (2017) celovečerni igrani film
Oblikovalka maske
Vztrajanje (2017) igrani
Nočno življenje (2016) igrani
Luči mesta (2015) igrani
Zenit (2015) igrani
Inferno (2014) igrani
Kosec (2014) igrani
Gremo mi po svoje 2 (2013) igrani
Drevo (2013) igrani
Messi se je poškodoval (2012) igrani
Jutro (2012) igrani
Ženska, ki si je otrla solze (2012) igrani
Srečen za umret (2012) neznan
Nahrani me z besedami (2012) neznan
Maks (2012) igrani
Oči, a lahko jaz šofiram? (2011) igrani
Beli zajec (2011) TV igrani
Koko i duhovi (2011) igrani
Kruha in iger (2011) igrani
Veter v meni (2010) igrani
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Naj ostane med nami (2010) celovečerni igrani film
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
Vaja zbora (2008) celovečerni igrani TV film
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
Sem iz Titovega Velesa (2007) celovečerni igrani film
Every Breath you take (2007) kratki igrani film
Karaula (2006) celovečerni igrani film
Totalka (2006) kratki igrani film
Ohcet (2006) kratki igrani film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Desperado tonic (2004) celovečerni igrani omnibus
Rezervni deli (2003) celovečerni igrani film
Temni angeli usode (1999) celovečerni igrani film
Carpe diem (1997) kratki igrani film
Stereotip (1997) celovečerni igrani film